Verder leven met of na kanker

Kreeg jij twee jaar (of langer) geleden de diagnose borstkanker? We weten dat dit van grote invloed kan zijn op je leven. Bij iedereen zijn die gevolgen weer anders en daar willen we graag meer over weten. Immers, als duidelijk is welke gevolgen mensen ervaren, kunnen wij als patientenorganisatie onze informatie en activiteiten hierop afstemmen.  Vanaf 24 november staat een vragenlijst open: ‘Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?’ We hopen (samen met de andere intiatiefnemers, NFK, KWF en IKNL) met de uitkomsten zicht te krijgen op hoe lang na de diagnose mensen nog gevolgen ervaren van kanker of van de behandeling. Ook als kanker nu geen invloed (meer) heeft op je leven, kun je de vragenlijst invullen.

Waar gaat deze vragenlijst over?
De vragenlijst gaat over de invloed van kanker op het leven van mensen, in de loop van de tijd. Heeft kanker je leven veranderd? Ervaar je nog klachten of problemen door de kanker of door de behandeling ervan? Weet je waar je terecht kan voor zorg of steun bij klachten of problemen, ook jaren na de diagnose? En wat heeft jou het meest geholpen?

We horen graag jouw ervaring. Deze vragenlijst is anoniem, je hoeft geen naam in te vullen. Hij staat open tot dinsdag 7 november. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Alvast veel dank voor je hulp! 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!