Vragen over borstkanker en hormoontherapie? Kijk naar ‘App de Expert’ op Wereldkankerdag!

Kanker zet je wereld op zijn kop. Mensen met borstkanker en hun naasten weten daar alles van. Heb je hulp nodig of wil je weten hoe je een ander tot steun kunt zijn? Borstkankervereniging Nederland is er voor je. Op dinsdag 4 februari tijdens Wereldkankerdag besteden we in samenwerking met het Catharina Ziekenhuis, Omroep Brabant en Wereldkankerdag.nl extra aandacht aan borstkanker. Via het online televisieprogramma ‘App de Expert’ beantwoorden chirurg Yvonne van Riet en internist-oncoloog Birgit Vriens van het Catharina Ziekenhuis vragen van kijkers over borstkanker en hormoontherapie.

De uitzending is dinsdagavond 4 februari vanaf 19.30 uur live te volgen via onze Facebookpagina of op onze website. Cindy de Koning presenteert het programma en stelt de ingezonden vragen aan de aanwezige specialisten. Tijdens de uitzending kunnen kijkers hun vraag via WhatsApp sturen naar 06-17508100. Ook kunnen vragen via Facebook live gesteld worden.

Naast de uitzending over borstkanker, zullen er gedurende de dag ook vragen beantwoord worden over longkanker, darmkanker en gynaecologische kanker. Heb jij nu al een vraag over borstkanker? Mail die dan naar borstkanker@catharinaziekenhuis.nl en kijk naar het antwoord op dinsdag 4 februari 2020 om 19.30 uur.

Meer informatie over de uitzending lees je op de website van het Catharina Ziekenhuis.

Uitzending gemist?

Bekijk hem hier terug!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!