Wij zijn er voor mensen met borstkanker

banner b traject
Portaal Mijn B-traject

Portaal Mijn B-traject

Nieuw! Mijn B-traject helpt (nieuwe) borstkankerpatiënten met stap-voor-stap informatie. De gegevens die je in Mijn B-traject invult zijn alleen voor jou toegankelijk. Daarom is het nodig om je eerst te registreren. Wil je eerst meer informatie? Dat vind je hier.

Wij zijn er voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. Wij staan naast je, vlak achter je of pal voor je. Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er.

Wat wil jij weten over borstkanker? Lees hier meer!

Symptomen van borstkanker

Borstkanker is vaak te herkennen aan veranderingen aan hoe een borst voelt of eruit ziet. Veel mensen weten dat een knobbeltje in je borst kan duiden op borstkanker, maar dit is niet de enige mogelijke verandering.
reconstructie 2
Pagina

Borstreconstructie ervaringen

Overweeg je een borstreconstructie? Wil je foto's bekijken en ervaringen van andere vrouwen lezen? Kijk dan hier voor 30 verschillende verhalen!

Kalkspatjes of calcificaties

Kalkspatjes of calcificaties zijn kleinere en grotere kalkophopingen in de borst, die zowel in de melkgangen als in de melkklieren kunnen voorkomen. Kalkspatjes kunnen goed- of kwaadaardig zijn.
Nieuws

Goed nieuws: medicijn Trastuzumab deruxtecan nu wel beschikbaar

Goed nieuws: het middel Trastuzumab deruxtecan (Enhertu) uit de sluis!
Portret Hetty
Verhaal

Na bijna 40 jaar kanker blijft Hetty (83) een optimistisch mens

Hetty

Alleen met jouw steun kunnen wij (ex-)borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke aanleg en hun naasten helpen. Geef eenmalig of word lid.

Bedrag

Dit hebben wij jou te bieden

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Goed nieuws: medicijn Trastuzumab deruxtecan nu wel beschikbaar

Goed nieuws: het middel Trastuzumab deruxtecan (Enhertu) uit de sluis!
Nieuws

Dankzij petitie Lotte moet de Tweede Kamer praten over borstkankermedicijn in basispakket

Lotte ten Dam gaat in Den Haag het gesprek aan over beschikbaarstelling van het borstkankermedicijn dat haar - en andere patienten met uitgezaaide borstkanker - meer tijd kan geven.
Jessica vijf jaar borstkankervrij
Blog

Vijf jaar voorbij!

In 2018 kreeg Jessica borstkanker. Nu, vijf jaar later, mag ze weer een jaar vooruit

Borstkankeragenda
Borstkankeragenda

Let op: De Borstkankeragenda werkt op dit moment niet goed. We hopen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In onze agenda vind je activiteiten die in Nederland worden georganiseerd voor (ex-)borstkankerpatiënten en mensen met een erfelijke aanleg voor borstkanker. Meld hier een activiteit aan. Geen G-mail? Gebruik dan deze inloggegevens: borstkankeragendabvn@gmail.com, wachtwoord: wijzijner

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!